YALOVA Yeşilova Spor Kulübü tesislerinde istişare toplantısı gerçekleştirdi. Kulüp Başkanı Yalçın Oruç, birlik ve beraberlik mesajı vererek,’ Kulübümüz, şehrimize hayırlara vesile olsun. Bölgesel Amatör Liginde şampiyon olacağımıza inanıyoruz.’ dedi.

‘BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ’

Yalova Yeşilova Spor Kulübünün hayallerinin çok fazla olduğunu ve bu hayalleri yerine getirebilmek için taraftar desteğinin tam olduğunu Yalova Yeşilova Spor Kulübüne gönül verenlerle büyük bir aile olduklarını ifade eden Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Biz önce bir mahallenin hayalini gerçekleştirdik. Sonrasında bir ilin hayali olan Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluğun hayalini gerçekleştirecek ve ilimizi 3. Ligde temsil edeceğiz. Biz Yalova Yeşilova Spor Kulübü olarak taraftarlarımızla, futbolcularımızla, teknik kadromuzla ve yönetimimizle büyük bir aileyiz.’ dedi

‘TEŞEKKÜR EDERİM’

Üzüntüyü, hüznü ve sevinci büyük bir aile olarak yaşadıklarını belirten Kulüp Başkanı Oruç,’ Bugün burada hep birlikte önemli kararlar aldık. Bu kararlar neticesinde bir aile olarak hareket edeceğiz. Bizler mutluluğu da, ağlamayı da, sevinci de beraber yaşadık, yaşayacağız. Toplantımıza katlım sağlayan herkese teşekkür ediyorum.’ dedi.

‘HEDEFLERİMİZE ULAŞACAĞIZ’

Yalova Yeşilova Spor Kulübünün yanında olanların her zaman yanlarında olacaklarını, siyaseti kulüpten uzak tutacağını ifade eden Yalova Yeşilova Spor Kulübü Başkanı Yalçın Oruç,’ Yalova Yeşilova Spor Kulübü her zaman siyaset üstü bir kulüp olmuştur. Bizler kulübümüzü siyasetten uzak tutacağız. Bizler takımımıza sahip çıkacak ve hedeflerimize bir bir ulaşacağız.’ ifadelerine yer verdi.

‘BAŞKAN ORUÇ FARK YARATTI’

ÖTE yandan toplantıya katılım sağlayan Yalova Yeşilova Spor yönetimi, futbolcuları, taraftarları, mahalle halkı,’ Kulüp Başkanımız Yalçın Oruç’tan Allah razı olsun. Bir mahallenin hayali olan Bölgesel Amatör Lig’de mücadele etmenin sevincini bizlere yaşattı. Şimdi de bir ilin hayali olan 3. Ligde kulübümüzün adını, ilimizin adını duyurma hayali için savaşıyor. Bizler dün olduğu gibi bugün ve yarında armamızın yanında olacak, Başkanımız Yalçın Oruç’un destekçisi olacağız.’ diye konuştular.