Yalova Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü tarafından tedavileri devam eden lösemili çocuklar ve aileleri, ‘Lösemili Çocuklar Haftası’ dolayısıyla evlerinde ziyaret edildi. Yapılan ziyaretlerde; Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un selamlarını ileten ekipler, çocuklara çeşitli hediyeler verdi. Çocuklar, mutluluklarını günün anısına çektirdikleri hatıra fotoğrafı ile paylaştı.

Yalovaspor Forması Hediye Edildi

Yalova Belediyesi’nden özel talepte bulunan Ensar İpekçi’nin isteği, müdürlük ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Yapılan ziyarette, Ensar İpekçi’nin sevdiği takım olan Yalovaspor’un forması, müdürlük yetkilileri tarafından kendisine hediye edildi.

Ziyaretlerle ilgili bilgiler veren müdürlük yetkilileri, “Lösemili Çocuklar Haftası münasebetiyle birçok çocuğu ve ailelerini evlerinde ziyaret edip moral ve motivasyonlarını yükseltmek adına çeşitli hediyeler verdik. Bu hastalıkla mücadele de sevginin ve umudun iyileştirici gücünün asla unutulmaması gerekir. Lösemi tedavisi görmekte olan çocuklarımıza acil şifalar diliyor, anne-babaların çocukları ile beraber sağlık ve huzur dolu bir hayat geçirmelerini temenni ediyoruz” ifadelerine yer verdi.