YEREL seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte Altınova İlçesi’nde yaptığı yatırım ve projeler ile mevcut Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, Yalova Belediyesi’nde ise kısa sürede belediyeyi icra avukatlarından arındıran, yatırım ve hizmet noktasında ciddi adımlar atan mevcut Belediye Başkanı Mustafa Tutuk, Ak Parti’nin en kuvvetli iki Belediye Başkanları arasında yer aldı. Öte yandan Oral ve Tutuk’un, Ak Parti’den tekrar Belediye Başkan Adayı olmaları bekleniyor.

Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’un, Ak Parti tarafından tekrar yerel seçimlerde aday olarak gösterilmesine kesin gözle bakılırken, halkında desteğini alan her iki belediye başkanının seçimleri kazanmasına da kesin gözle bakılıyor.


Ak Parti İl Başkanı Umut Güçlü, Milletvekilleri Ahmet Büyükgümüş ve Meliha Akyol’unda Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral ve Yalova Belediye Başkanı Mustafa Tutuk’a tam destek verdiği biliniyor. Vatandaşların desteklerini arkasına alan Oral ve Tutuk yerel seçimler sonrasında daha vizyoner projeler ile halka hizmet edeceklerini de söyledi.